Op zoek naar een stage per februari 2023? Dit is je kans! 

Kia Nederland

zoekt

Stagiair Channel & Sales Development

Het best verkopende automerk van Nederland word je niet door tradities te volgen. En daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om op te leiden en ons team te versterken. Op de afdeling Channel & Sales Development komt een mooie stageplek vrij. Iets voor jou? 

 • De koffie wordt voor je gehaald. Zo heb je meer tijd om in je stageopdracht te steken en optimaal te presteren.

 • Voordat je tijd hebt om je te vervelen, staat de volgende collega alweer aan je bureau. We willen namelijk van je leren. Over het bouwen van auto’s en het verkopen ervan weten we voldoende - maar jij begrijpt precies hoe we samen met het dealer netwerk de auto’s leveren aan onze klanten.

 • Al het Engels dat je hebt opgepikt door te Netflixen is goud waard. Als bedrijf met een internationaal karakter is Engels een must en Nederlands een pré. En Koreaanse series genoeg om te bingen als je meer over de cultuur van het merk wilt leren.

 • Maak gerust praatjes bij de waterkoeler. Communicatieve vaardigheden en een prettige omgang met collega’s vinden we namelijk belangrijk. En je komt aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid water.

 • Je mag de hele dag met auto’s bezig zijn. Deze stage is dus ideaal als je autoliefhebber bent. We betalen je er ook nog voor.

Hier doe je ervaring mee op:

Het team Channel is verantwoordelijk voor het coördineren van de het dealer netwerk binnen Nederland, termijn strategie, contracten, digitalisering & customer experience. Samen met de dealers in Nederland zetten wij het merk Kia het beste neer in de markt, door te inspireren en te verrassen!

 

Het team Sales Development is verantwoordelijk voor de directe contacten met dealer organisatie op sales gebied, waarbij het volledige logistiek proces door deze afdeling wordt gedaan. De bestellingen van nieuwe auto’s, het transport, uitlevering en alle bijbehorende processen worden hier dagelijks in goede banen geleid.

 

Tijdens deze stageperiode ben jij de spil tussen het Channel & Sales Development team. Je zult diverse verantwoordelijkheden krijgen om Channel en Sales Development te ondersteunen met analyses, logistiek en verwerking van sales processen.

 

 Wat neem je mee:

 • Je bent derde- of vierdejaars student HBO commerciële economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Maar wordt net zo behandeld als elke volwaardige collega in het team;

 • Je hebt affiniteit met auto’s en de autobranche. Dat helpt enorm, al zeggen we het zelf;

 • Je hebt kennis van en gedegen ervaring met de diverse programma’s van het MS Office-pakket (Met name Excel & PowerPoint);

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent een echte zelfstarter, creatief, analytisch sterk en je beschikt over goede presentatie skills;

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en belooft ons om geen scènes uit Fast & Furious 9 na te spelen.

Wij bieden je:

 • Een omgeving die zo dynamisch is als de Kia EV6 GT. Riemen vast!

 • Een stageplek waar je serieus genomen wordt;

 • Een marktconforme stagevergoeding.

Over Kia Nederland

Kia zet wereldwijd en ook in Nederland enorme stappen. In 2022 zijn we het best verkochte automerk van ons land geworden. Een unieke prestatie. Hoe doen we dit? We nemen het voortouw op het gebied van elektrificatie en we zijn een automerk waar gedurfde, creatieve en ruimdenkende mensen werken. Ben jij het eens met onze merkovertuiging ‘Movement that inspires’, wacht dan niet en start in september jouw nieuwe avontuur bij Kia.

 

Deze stageplek start per februari 2023.

 

Meer informatie

Voel jij je aangesproken en wil je reageren? Of vraag je je af of jij in dit profiel past? Neem dan contact op met Bauke van Moorsel of Michaela Snelders (P&O). Het telefoonnummer is 0346-753800. Uiteraard kun je ook meteen solliciteren door je brief met CV te mailen aan hr@kia.nl onder vermelding van “Stagiair Channel & Sales Development”. 

 

Solliciteer nu op baan